Loading...
Hjem 2018-04-17T14:26:47+00:00

Velg riktig regnskapsfører

Å velge riktig regnskapsfører er en av de viktigste avgjørelesene du kan gjøre for din framtid.

Oslo 22 40 10 10
Lillestrøm 64 84 62 80

Våre tjenester

Regnskapsfirma i Oslo og Lillestrøm ønsker nye og gamle kunder velkommen! Vi hjelper små og mellomstore bedrifter med følgende regnskapstjenester.

Lønn

Lønn og lønnskjøring er viktige aktiviteter som må utføres i en bedrift. Derfor bør man også bruke et system som er oppdatert og tidseffektivt.

Fakturering

Fakturering er viktig. Fakturering er kanskje den viktigste økonomiske aktiviteten en bedrift utfører. Fakturering er en aktivitet og tidspost hver måned som må utføres.

FIRMAETABLERING

Vi har eksistert i over 20 år og har solid kompetanse og erfaring med firmaetablering. Vi ønsker å bistå deg med hele prosessen med firmaetablering.

Løpende regnskap

Løpende regnskap er en av våre mange regnskapstjenester som vi tilbyr våre kunder i Oslo. Vi fører løpende regnskap for små og mellomstore selskaper.

Økonomisk rådgivning

Økonomisk rådgivning for bedrifter i Osloområdet er en tjeneste vi tilbyr. Økonomi og særlig bedriftsøkonomi er et bredt fag.

Årsoppgjør

Et årsoppgjør er en totalsamling av firmaets økonomiske opplysninger. Et årsoppgjør er en omfattende prosess.

Hjelp med selvangivelse

Hjelp med selvangivelse er en regnskapstjeneste vi tilbyr små bedrifter og privatpersoner.

Om oss

Vi er er et av Norges eldste autoriserte regnskapsbyrå. RTB AS ble etablert helt tilbake i 1939. I 2009 kjøpte selskapet opp Myhrers RTB AS i Lillestrøm, og danner nå sammen med dem et lite regnskapskonsern.

Les mer

Kontakt oss

Myhrers RTB AS

Brandvollgt 15 B 2000 Lillestrøm

Kontakt Myhrers RTB AS
Regnskapsteknisk Byrå RTB AS

Stortingsgaten 10 0161 Oslo

Kontakt Regnskapsteknisk Byrå RTB AS

Ledig stilling

Vi er alltid på utkikk etter kompetente regnskapsførere – autoriserte og ikke-autoriserte. Ta kontakt dersom du synes det ser spennende ut å arbeide for oss!

Kontakt oss