Om oss 2018-04-29T23:59:30+00:00

OM OSS

Om oss

Kro Produksjon AS ble etablert i 1984, og vi er produsent og utvikler av ventilasjons-produkter. I tillegg til egenproduserte produkter, er vi forhandler av industri og komfortventilasjon. Våre produkter kjennetegnes av høy kvalitet, og…. Vårt mål er å selge produkter med høy energi og miljøprofil, til entreprenører og blikkenslagere i Norge og Sverige.

Hovedmarkedet er ventilasjon og stor- kjøkken. Kjøkkenhetter utgjør «%» av vår omsetning, mens «%».. ?!

Vi er en veletablert bedrift, med 21 løsningsorienterte og erfarne medarbeidere. Med lang erfaring, høy fagkompetanse og en moderne maskinpark, kan vi levere produkter tilpasset kundens behov når det gjelder materialet, utførelse og produktform. Vi kan tilby både standard produkter og spesialprodukter.

Vi har fokus på kvalitet og tilpasning,
og vår største prioritet er kunden!

Vår bedrift har gode leverandør og samarbeidspartnere, noe som bidrar til at vi kan levere gode løsninger til våre kunder. I 2018 inngikk vi et tettere samarbeid med ABC Vent, og ble eksklusiv forhandler for industri og komfort-ventilasjon i Norge. Denne avtalen bidrar til at vi nå kan levere et bredere utvalg, og er blitt en mer komplett leverandør. Vår ambisjon er å være ledende innen kvalitet og utvikling av våre produkter, gjennom å levere produkter og løsninger tilpasset kundens behov.

Våre ansatte

Kent Østby
Kent ØstbyStilling: Daglig leder
Ole Øverby
Ole ØverbyStilling: Salg/innkjøp
Arild Granlund
Arild GranlundStilling: Verkstedformann
Richard Waren
Richard WarenStilling: Salg
Katrine Eltvik
Katrine EltvikStilling: Økonomisjef
Marianne
MarianneStilling: Salgssekretær
Lasse Finsal
Lasse FinsalStilling: Logistikk