VÅRE TJENESTER

REGNSKAP

Vi jobber papirløst for å spare deg utrolig mye tid og penger. Vi bistår deg meg alt innen: Bilagsbehandling, Rapportering, Årsavslutning og Budsjettering. Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker en fri første konsultasjon.

SELVSANGIVELSER

Trenger du hjelp med selvangivelser? Vi hjelper deg gjerne. Det er mange lover og regler for skatt og moms! Vi har erfaring og kan hjelpe deg med alle krav & retningslinjer for å ferdigstille din selvangivelse. Ta kontakt idag for å komme igang.

ØKONOMISK RÅDGIVNING

Et vellykket firma krever gode rutiner og planlegging. Saker som f.eks offentlige krav og retningslinjer, budsjettering, lønnsomhetsanalyse osv, kan være veldig tunge oppgaver. Vi har lang erfaring med økonomisk rådgivning å hjelper deg gjerne!

NYETBLERING

Planlegger du å starte en egen bedrift? Vi kan hjelpe deg med bla. firmaregistrering, mva-registrering ol. Vi sørger for at du får effektiv struktur og gode regnskapsrutiner allerede fra dag EN slik at du kommer igang raskt og enkelt!

FAKTURERING

Får du inn inntektene dine? Vi støtter deg med skriving og utsending av faktura, oppfølging av kunder og purringer/inkassosaker ved behov. Vi hjelper deg rett å slett å ta kontrollen over dine faktureringer!

LØNN

Trenger du en bedre struktur på lønn og lønnsoppgaver? Vi kan hjelpe deg med bla.: Lønnsberegning, Utbetalinger/lønnslipper, Skattetrekk, arbeidgiveravgift terminvis, Lønns- og trekkoppgaver. Vi finner de beste rutinene for deg og din drift!